Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
activitatiextrascolare-name.over-blog.com

”Future Journalists”

”Future Journalists”

          ”Future Journalists” este un proiect de tip eTwinning la care participă profesori şi elevi din 15 ţări: Turcia, România, Macedonia de Nord, Croația, Italia, Polonia, Azerbaidjan, Ucraina, Armenia, Republica Moldova, Georgia, Cehia, Albania, Serbia și Tunisia.

Proiectul are ca scop folosirea surselor online, precum mass-media, pentru a înțelege ce presupune activitatea unui jurnalist și a unui moderator de emisiuni, cum ar putea deveni elevii în viitor.

Elevii clasei a VIII-a B de la Şcoala Gimnazială „George Călinescu” din Oneşti, coordonaţi de doamna profesoară Săbăreanu Lăcrimioara, au participat cu entuziasm şi seriozitate, au colaborat, iar pentru atingerea obiectivelor și realizarea produselor finale ale proiectului au folosit sursele de informare online, dar și ziarele locale şi instrumente Web 2.0 precum: MyMovie, VivaVideo, PicsArt, JigsawPlanet, Pixiz, MomentCam, PhotoLab, OurBoox, Photo Effect Theme Nature, Photo Editor, TreeFrame, PhotoEditor, Kahoot, Google Maps, WordArt, Youtube, Meme Generator, Creativity Test, VanGoYoursel, Canva și Textanim.

Activităţile desfăşurate în cadrul proiectului au avut un impact pozitiv şi au contribuit la dezvoltarea abilităţilor IT, lingvistice, de comunicare şi de cooperare cu colegii de clasă, dar şi cu elevii din ţările partenere.

Produsele proiectului şi imagini din timpul activităţilor desfăşurate pot fi găsite pe portalul eTwinning, la adresa: https://live.etwinning.net/projects/project/194982.

”Future Journalists”
”Future Journalists”
”Future Journalists”
”Future Journalists”
”Future Journalists”
”Future Journalists”
”Future Journalists”
”Future Journalists”
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post